Meny Stäng

Våra Tjänster

rawpixel-com-570911-unsplash
pexels-photo-567633

EN KOMPLETT ASSISTANSANORDNARE

Vi på Omsorgsjuristerna strävar efter att tillhandahålla en individuell helhetslösning för varje kunds personliga behov och önskemål. Vi har därför samlat all kompetens inom företaget, allt från ekonomi och juridik till administration och lön. Vi sköter allting kring din personliga assistans från första dagen, så att allting går så smidigt som möjligt och att du kan känna dig trygg.

I huvudsak kommer du alltid att ha tre personliga kontakter hos Omsorgsjuristerna, som var och en ansvarar för sitt eget område;

Din kundansvarige kommer att vara din huvudsakliga kontakt på Omsorgsjuristerna. Till denne kan du vända dig med alla möjliga frågor och funderingar och det är han eller hon som har helhetsansvaret för att din personliga assistans ska fungera som bäst.

Du kommer att ha en personlig jurist som kommer att ansvara för hela den juridiska aspekten i din personliga assistans. Din jurist kommer alltid att finnas där vid varje utredning och möte och du kan känna dig trygg i att han eller hon kommer att leda ditt ärende från början till slut. Oavsett arbetsinsatsen så är det alltid kostnadsfritt för dig!

Löneadministratören ansvarar för att alla löneutbetalningar samt övrig administration fungerar som det ska. Löneadministratören är också den som ansvarar för schemaläggning och tidrapportering, allt för att det ska gå så smidigt som möjligt och undvika misstag på vägen.